• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Запрошуємо на Всеукраїнський телевізійний урок, присвячений 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка!

Запрошуємо на Всеукраїнський телевізійний урок, присвячений 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка!

2013-09-02

/Files/images/шевченко.jpg

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 27 серпня 2013 року № 1234, для учнів старших класів загальноосвітніх, учнів (слухачів) професійно-технічних та студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації відбудеться трансляція телевізійного уроку. Перший урок нового навчального року має стати поштовхом до подальшої роботи з вивчення минулого та сьогодення України.

Метою проведення першого уроку є пізнання учнями постаті Великого Кобзаря, актуальності його творчості; виховання любові до рідного краю; пробудження національної самосвідомості; патріотичне виховання і розвиток почуття гордості за свій народ та державу; узагальнення знань з історії та культури українського народу, його традицій, звичаїв і обрядів; формування готовності здобувати якісну освіту і добрими справами збагачувати Україну.

Трансляція Всеукраїнського телевізійного уроку, присвяченого 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка, відбудеться на Першому національному каналі 2 вересня 2013 року о 9 годині ранку, повтор – 2 вересня 2013 року о 14 год 15 хв.

Кiлькiсть переглядiв: 177