• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень знань правил дорожнього руху

Тиждень знань правил дорожнього руху

2014-09-23

З 8 по12 вересня в Капітанівському професійному ліцеї переробної промисловості було проведено Тиждень знань правил дорожнього руху на тему: «Руху правила єдині – поважати їх повинні!», головна мета проведення якого – активізація роботи з популяризації знань правил безпеки життєдіяльності учнів.

У рамках тижня класні керівники, майстри виробничого навчання провели бесіди на тему: «На дорозі діти! Стій!», «Руху правила єдині – поважати їх повинні!», «Знання правил дорожнього руху – запорука нашого здоров’я».

З метою популяризації безпечної поведінки учнівської молоді на дорозі, попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму в ліцеї була проведена зустріч учнів з інспектором Новомиргородського ДАІ УМВС України Ситником Ю.В., який наголосив, що причинами ДТП є грубі порушення правил дорожнього руху як водіями, так і пішоходами, які, нехтуючи елементарними правилами здорового глузду, наражають на небезпеку не тільки себе, але і загрожують здоров'ю, а часом і життю інших учасників дорожнього руху.

Цікавим був конкурс плакатів навчальних груп з питань безпеки дорожнього руху. Оргкомітет Тижня визнав найкращими роботи учнів груп №7, 4, 6. Переможці конкурсу були нагороджені грамотами.

Кiлькiсть переглядiв: 116