• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відвідання заступником голови Кіровоградської ОДА Я.О. Арсірієм Капітанівського професійного ліцею переробної промисловості

Відвідання заступником голови Кіровоградської ОДА Я.О. Арсірієм Капітанівського професійного ліцею переробної промисловості

2013-09-25

/Files/images/P1020229.JPG

24 вересня 2013 року до Капітанівського ліцею завітав заступник голови Кіровоградської обласної адміністрації Арсірій Ярослав Олександрович, його супроводжували: депутат обласної ради С.А.Шевченко; голова Новомиргородської райдержадміністрації О.С.Ковтун; перший заступник голови райдержадміністрації І.В.Забажан; капітанівський селищний голова В.М.Ганоль.

Делегацію зустріли учні та колектив ліцею, створивши живий коридор.

Гостей привітав директор ліцею І.В.Кравченко та учениці в українському вбранні, які вручили хліб і сіль. Під звуки гімну ліцею, який виконували майстер виробничого навчання та вокальний колектив «Калина», запрошені ввійшли до адміністративного корпусу.

З великою цікавістю гості познайомилися з виставкою технічної та художньої творчості учнів, розглянули методичні наробки педагогічних працівників ліцею професійного спрямування. Між учнями та гостями відбувся діалог, в якому обговорювалися питання навчання, працевлаштування, харчування та проживання учнів у гуртожитку.

Я.О.Арсірій виступив перед учнівським та педагогічним колективом ліцею, побажав молоді успіхів у навчанні та оволодінні майбутньою професією і вручив цінний подарунок для викладачів та студентів ліцею.

/Files/images/3.JPG

/Files/images/9.JPG/Files/images/28.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 160