Тиждень знань пожежної безпеки

2014-11-17

З 10.11. по 14.11.2014 р. в Капітанівському ліцеї переробної промисловості проходив тиждень знань пожежної безпеки на тему: «Вогнище – це романтично, проте дуже небезпечно!». Головна мета проведення Тижня – активізація роботи з популяризації знань Правил пожежної безпеки для учнів, навчання їх умінню прогнозувати небезпечність ситуації та знаходити правильні рішення щодо безпечного виходу з неї, надавати першу медичну допомогу при опіках та отруєнні чадним газом.

Майстри та класні керівники груп підготували виховні години та бесіди, пов’язані з тематикою Тижня з безпеки життєдіяльності, а учні взяли участь в конкурсі плакатів. Згідно висновків журі найкращою була робота учениці групи №8 Білак Руслани, ІІ місце посіла робота учня групи №6 Рахманова Івана, ІІІ місце зайняв плакат учениці групи №9 Кабаченко Любові. Авторам робіт було вручено грамоти.

Проведення Тижня знань є складовою загальної системи роботи навчального закладу з профілактики дитячого травматизму, знань, умінь та навичок безпечної життєдіяльності учнів.

/Files/images/2014_ryik/48.jpg/Files/images/2014_ryik/49.jpg/Files/images/2014_ryik/50.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 190