• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Психологічна стежина до педагогічної майстерності

Психологічна стежина до педагогічної майстерності

2014-12-30

Напередодні Нового 2015 року в ліцеї розпочав свою роботу педагогічний імідж-клуб (керівник – методист ліцею Сільванович Н.В.), серед завдань якого – збереження психічного здоров’я педагогічних працівників, розвиток вміння формувати позитивне ставлення до себе як до особистості, професіонала.

Тема першого засідання імідж-клубу: «Профілактика і подолання професійної стагнації. Психологічні ресурси професіоналізму педагога» стала актуальною, адже І семестр був напруженим, і всі з нетерпінням чекали новорічних свят, щоб трішки відпочити.

Під час роботи в інтерактивних групах, викладачі та майстри виробничого навчання, зокрема, складали перелік складових стагнації професіоналізму, створювали психограму професії педагога, надавали колегам «Швидку допомогу» та пропонували прийоми подолання емоційного виснаження.

Наприкінці учасники засідання переглянули презентацію «Життя прекрасне», що додало безліч позитивних емоцій. На загальну думку, дане заняття було корисним, тому що одне із завдань системи освіти – збереження професійного здоров’я педагогів.

/Files/images/2014_ryik/81.jpg/Files/images/2014_ryik/82.jpg/Files/images/2014_ryik/83.jpg/Files/images/2014_ryik/84.jpg/Files/images/2014_ryik/85.jpg/Files/images/2014_ryik/86.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 183