• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • У Бога немає мертвих, в Бога – усі живі!

У Бога немає мертвих, в Бога – усі живі!

2015-02-19

/Files/images/2015_rk/м1.jpg Минув вже рік після кривавих подій на Майдані. Вся Україна в скорботі за героями «Небесної сотні». В столиці на майдані Незалежності, вулицях Грушевського, Інститутській священники проводять поминальні панахиди. Рідні, друзі, просто небайдужі люди несуть квіти і запалюють свічки пам’яті.

Море квітів…Сльози…Скорбота…Лозунги: «Героям слава!», «Герої не вмирають!». У Михайлівському соборі дзвонять у дзвони і вдень, і вночі….

Сьогодні учні та педагогічні працівники ліцею зібралися, щоб вшанувати пам'ять загиблих під час кривавих подій на Майдані. Учні під керівництвом викладача історії Гакман С.В. підготували виступи, презентації, відеоматеріали, малюнки, що нагадують події тих страшних днів.

Присутні вшанували пам'ять героїв Небесної сотні хвилиною мовчання. Сотня загублених і тисячі скалічених життів. Згадали перші жертви: Сергій Нігоян, Юрій Вербицький, Віктор Чміленко, Іван Тарасюк…

У нашім серці, нашій пам’яті назавжди залишаться імена героїв, які віддали свої життя за свободу неньки України!

/Files/images/2015_rk/м2.jpg

/Files/images/2015_rk/м3.jpg/Files/images/2015_rk/м4.jpg/Files/images/2015_rk/м5.jpg/Files/images/2015_rk/м6.jpg/Files/images/2015_rk/м7.jpg/Files/images/2015_rk/м8.jpg/Files/images/2015_rk/м9.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 164