• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Інтегрований предметний тиждень іноземної мови та географії

Інтегрований предметний тиждень іноземної мови та географії

2015-04-20

З 14 по 17 квітня 2015р. в ліцеї проходив інтегрований предметний тиждень іноземної мови та географії, підготовлений викладачами Король О.В. та Заітовою Т.М.

Відкриття тижня розпочалось презентацією стінгазети, присвяченої цікавим місцям земної кулі «In-myр-ist», яку підготували учні групи №1 ІІ курсу.

В середу, 15 квітня, в групі №8 відбувся інтегрований урок-подорож з іноземної мови та географії на тему: «Мандрівка до Нової Зеландії». Учні здійснили віртуальну подорож до Нової Зеландії – країни, яка досі є маловідомою, але, завдяки проведеному уроку, вони змогли глибше поринути в географію та історію цієї дивовижної країни.

Наступного дня учні І-х та ІІ-х курсів переглянули мультимедійну презентацію «35 прекрасних місць Землі» та виконали тестові завдання на вказану тему. Перегляд презентації не лише ознайомив підлітків з прекрасними місцями нашої планети, а й сприяв розвитку інтересу до вивчення ними географії та іноземної мови.

На завершення предметного тижня, у п’ятницю, відбулась виставка буклетів «7 чудес України», які підготували учні групи №4 ІІ курсу, та було підведено підсумки тижня. Найбільш активні учасники заходів нагороджені грамотами.

/Files/images/2015_rk/ф1.jpg/Files/images/2015_rk/ф2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 193