• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День знань в Капітанівському професійному ліцеї переробної промисловості

День знань в Капітанівському професійному ліцеї переробної промисловості

2016-09-02

Ось прийшло 1 вересня – День знань, свято учнів та студентів, педагогічних працівників та батьків, свято, що об’єднує всі покоління. Ми, викладачі та майстри виробничого навчання, з радістю і надією зустрічали наших учнів, сподіваючись, що їх майбутні досягнення дадуть привід пишатися ними.

За традицією, в клубі Капітанівського професійного ліцею переробної промисловості відбулося свято, присвячене Дню знань. Директор ліцею Кравченко І.В. привітав учнів, батьків, педагогічний колектив, гостей з початком нового навчального року. Він звернувся до першокурсників, підкресливши важливість здобуття освіти та вибору майбутньої професії; розповів про завдання, що стоять перед колективом ліцею, та побажав успіхів на ниві знань.

Перший урок у 2016-2017 навчальному році на тему «Від проголошення Незалежності до нової України», присвячений 25-й річниці незалежності нашої держави, проходив у формі «живої газети», яку підготували учні І-ІІ курсів під керівництвом викладача історії Гакман С.В. та викладача української мови та літератури Шевченко Т.Р./Files/images/2016_rk/1в1.JPG/Files/images/2016_rk/1в2.JPG/Files/images/2016_rk/1в3.JPG/Files/images/2016_rk/1в4.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 218