Тиждень з професії "Кухар"

2013-10-18

З 14 по 18 жовтня 2013 р. в ліцеї відбувся тиждень професії «Кухар», в якому взяли участь учні випускних груп – №8 і №9.

Згідно з планом проведення тижня, було випущено стінгазету, присвячену Міжнародному дню кухаря, який кулінари всього світу відзначають 20 жовтня, проведено конкурс ребусів, кросвордів і загадок, конкурс комп’ютерних презентацій на тему: «Приготування салатів».

Хотілося б відзначити конкурс фахової майстерності серед учнів, що відбувся 17 жовтня між командами учнів груп №8 і №9. Спочатку учасники виконали завдання теоретичного туру, а потім працювали над практичною частиною – приготуванням салатів, де виявили свої здібності та фантазію. Журі, підбивши підсумки конкурсу, визнало переможцем ученицю групи №9 Змієнко Марину.

Майстри виробничого навчання О.В.Ґудзь та В.М.Бреженко доклали зусиль і підготували справжнє кулінарне свято: крім безпосередніх учасників конкурсу були задіяні болільники з числа учнів груп №8 і №9, які теж показали власну ерудицію, професійні вміння та навички.

Наприкінці тижня учні, що стали переможцями конкурсів, були нагороджені дипломами і цінними подарунками.

/Files/images/1.JPG/Files/images/2.JPG/Files/images/6.JPG/Files/images/7.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 176