• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Загальні збори трудового колективу ліцею

Загальні збори трудового колективу ліцею

2016-11-25

3 листопада 2016 року відбулися загальні збори трудового колективу Капітанівського професійного ліцею переробної промисловості, на яких розглядалось питання оцінки діяльності Кравченка І.В. на посаді директора ліцею та доцільність укладання контракту на наступний період.

Перед присутніми виступив директор навчального закладу Кравченко І.В., який прозвітував про роботу на посаді директора за період 2016 року, він зробив аналіз власної діяльності, визначив ключові проблеми розвитку навчального закладу.

Потім слово мали представники трудового колективу – Опір Я.М., завідуючий господарством, Хоменко О.В., заступник директора ліцею з виховної роботи, Величко В.М., майстер виробничого навчання, Резніченко Н.В., комендант гуртожитку, Бабан Ю.М., робітник, – які дали свою оцінку роботи Кравченка І.В. як директора. Виступаючі запропонували визнати діяльність Кравченка І.В. на посаді директора задовільною та вважати доцільним клопотати перед Міністерством освіти і науки України про переукладання контракту з ним на новий термін.

Відбулося відкрите голосування, члени трудового колективу ліцею одноголосно ухвалили: визнати роботу директора ліцею Кравченка І.В. задовільною та клопотати перед Міністерством освіти і науки України про переукладання контракту з ним на новий термін.

Кiлькiсть переглядiв: 266