• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відзначення Дня Збройних Сил України

Відзначення Дня Збройних Сил України

2013-12-06

Щорічно 6 грудня в нашій країні відзначають День Збройних Сил України.Ось і в нашому ліцеї напередодні відбулося патріотичне, фізкультурно-спортивне свято «Козацькі забави», щоб хлопці могли позмагатись у силі, спритності, винахідливості, кмітливості.

У спортзалі ліцею вишикувались команди юнаків. Зі святом їх та всіх присутніх представників сильної половини людства привітав директор ліцею І.В.Кравченко, побажав міцного здоров’я, наснаги, впевненості у завтрашньому дні і любові до рідної Батьківщині, а учасникам змагань – успіхів.

На їх долю припали такі види змагань: конкурс «Стройова підготовка», піднімання гирі вагою 16 кг, конкурс «Підтягування на високій перекладині», естафета з м’ячем, армреслінг, конкурс «Кращий стрибун». Також від кожної команди був художній номер – у перерві між змаганнями, щоб учасники трішки відпочили.

Переможцем, за висновками авторитетного журі, стала команда учнів групи №4, а команди груп №12 та №3 зайняли відповідно ІІ і ІІІ місця. Всі учасники змагань отримали цінні призи, а болільники – багато позитивних емоцій.

Наші хлопці – майбутні захисники Вітчизни! Ми впевнені, що вони з гідністю нестимуть це звання, адже їм довірять оберігати спокій багатьох мільйонів жителів України. А для того, щоб стати справжнім захисником, треба уже зараз готуватися: загартовуватися, займатися спортом, бути мужнім, винахідливим і кмітливим. І саме сьогодні ми переконалися, що сильна половина людства дійсно наділена такими якостями.

/Files/images/kozaki/21.JPG /Files/images/kozaki/27.JPG/Files/images/kozaki/26.JPG/Files/images/kozaki/25.JPG/Files/images/kozaki/24.JPG/Files/images/kozaki/23.JPG/Files/images/kozaki/22.JPG/Files/images/kozaki/28.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 220