• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Державна кваліфікаційна атестація в групі №9

Державна кваліфікаційна атестація в групі №9

2014-02-04

31 січня 2014 р. в групі №9 з професії «Кухар» відбулась державна кваліфікаційна атестація, на яку було представлено письмові творчі та дипломні роботи учнів. Випускники презентували власноруч приготовлені страви згідно вимог 4 кваліфікаційного розряду, які вирізнялись сучасним оформленням страв, інноваційними виробничими технологіями приготування.

Роботи учнів оцінювала Державна кваліфікаційна комісія, яку очолювала директор СТ «Златопольське» Л.В.Звіревич, до складу комісії ввійшли: директор ліцею І.В.Кравченко, заступники директора Н.О.Кузнєцова та Л.В.Коваленко, старший майстер Н.П Погрібна, методист Н.В.Сільванович, спеціаліст з охорони праці О.М.Давиденко, майстри виробничого навчання з професії «Кухар».

Випускники показали достатній та високий рівень знань. Комісія об’єктивно оцінила рівень їх підготовки, відповідно, всім учням групи було присвоєно 4 кваліфікаційний розряд, а Змієнко М. та Дзюба В. отримали дипломи з відзнакою.

Директор ліцею І.В. Кравченко і голова державної комісії Л.В. Звіревич привітали випускників з отриманими результатами, які допоможуть їм в самостійному житті, і побажали їм успіху.

/Files/images/2014_ryik/2.JPG/Files/images/2014_ryik/3.JPG/Files/images/2014_ryik/4.JPG/Files/images/2014_ryik/6.JPG/Files/images/2014_ryik/1.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 130