• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень знань безпеки життєдіяльності

Тиждень знань безпеки життєдіяльності

2014-10-24

З 13.10. по 17.10.2014 року в Капітанівському професійному ліцеї переробної промисловості проходив Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему: «Захист життя людини у надзвичайних ситуаціях», головна мета якого – формування в учнів навичок свідомого та обов’язкового виконання правил безпеки у навчально-виховному процесі, безпечної поведінки під час надзвичайних ситуацій, користування засобами індивідуального та колективного захисту, надання першої медичної допомоги.

Класні керівники та майстри виробничого навчання провели бесіди та виховні години відповідно до тематики тижня. 16 жовтня у гостях ліцеїстів та педагогічного колективу побував працівник Капітанівської дільничної лікарні Ткаченко П.І., який на зустрічі з учнями в клубі ліцею розповів про те, як правильно надавати першу медичну допомогу при різних травмах.

Під час проведення Тижня відбувся конкурс плакатів на тему: «Захист життя людини у надзвичайних ситуаціях». Згідно рішення оргкомітету Тижня найкращими визнано роботи: Сушка Юрія (група №3) – І місце, Іващенка Миколи (група №6) – ІІ місце, Козяра Артема та Буряк Зої (група №12) – ІІІ місце, переможці нагороджені грамотами.

Кiлькiсть переглядiв: 118