День пам’яті жертв голодоморів

2013-11-22

/Files/images/голодомор4.jpg

Цієї суботи, 23 листопада, у Всенародний день пам’яті жертв Голодоморів вусіх обласних центрах, 32 країнах світу, у селах і містечках українці прийдуть до пам’ятних знаків жертвам геноциду та запалять свічки в пам’ять мільйонів вбитих голодом.

Щороку колектив ліцею долучається до всеукраїнських акцій і заходів, присвячених Дню пам’яті жертв голодоморів. Крім того, у закладі організовуються інші заходи, щоб разом пригадати і пом’янути тих людей, які загинули у ті важкі трагічні часи української історії.

Протягом тижня пам’яті в групах було проведено виховні години «Голодомор – трагічні роки історії», «Пригадаємо ті роки, що приніс Голодомор», «І з хлібом, і з сіллю, і з прадідом-дідом…».

21 листопада відбувся відкритий урок-реквієм з ушануванням пам’яті загиблих під час голоду 1932-1933 років «Наша пам'ять і біль», який підготували учні груп №1 та №11 під керівництвом викладача історії С.В. Гакман.

Пам’ятаймо про трагедію українського народу і в дні пам’яті стараймося осмислити все, що відбувалося, щоб у майбутньому такого ніколи не повторилося!

/Files/images/11.JPG/Files/images/12.JPG/Files/images/13.JPG/Files/images/15.JPG/Files/images/16.JPG/Files/images/14.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 208